Mi-am luat recent un ceas Garmin și, deși aplicațiile se sincronizează, pașii nu se adună în Step Smash. Am făcut 13k pași pe ceas și în Step Smash îmi arată 109 pași..
Am deconectat aplicația, am resetat aplicația, am șters-o și am reinstalat-o, dar nimic nu a rezolvat problema
Bun venit în StepSmash și îți mulțumim că ai semnalat problema!
Poți verifica diferența dintre Garmin Connect și StepSmash? Garmin Connect trimite datele către StepSmash de fiecare dată când ceasul se sincronizează, iar implicit observăm că majoritatea ceasurilor Garmin se sincronizează, în medie, doar de vreo două ori pe zi. Așa că uneori poate exista un decalaj mare între ce arată ceasul și ce vei vedea în StepSmash, până când Garmin Connect are ocazia să preia datele noi de pe ceas.
Vom face și noi câteva verificări din partea noastră, în caz că se întâmplă ceva între sistemele Garmin și ale noastre.
Poți verifica încă o dată când ai un moment? Am declanșat manual un backfill din portalul de dezvoltatori Garmin și acum văd în StepSmash datele de pași așteptate pentru contul tău.
Se pare că backfill-ul pentru activități nu s-a finalizat cu succes când ai conectat Garmin prima dată. Apoi, când ai deconectat și reconectat în timpul depanării, s-a întâmplat același lucru din nou, ceea ce a făcut ca StepSmash, practic, să înceapă să numere de la acel punct mai nou al conectării, în loc să preia întreaga activitate de pe parcursul weekendului.
Îmi pare rău pentru bătaia de cap. Backfill-urile Garmin ar trebui să se ocupe automat de asta, așa că o să fiu atent la situație și o să investighez de ce nu s-a finalizat corect pentru contul tău.
Și, ca să fie clar, poți oricând să anulezi StepSmash+ în orice moment, dar te ajutăm cu plăcere oricum. Oferim suport indiferent dacă cineva este abonat sau folosește părțile gratuite din StepSmash.
Garmin ne trimite datele tale de activitate ca și cum s-ar fi întâmplat în GMT+0, dar atât StepSmash, cât și contul tău de pe forum sugerează că fusul tău orar real este cu câteva ore înainte de GMT+0.
StepSmash stochează activitatea în intervale orare (pe ore), ca provocările să se alinieze corect pentru oameni din fusuri orare diferite. Astfel, o provocare începe la ora locală corectă pentru toată lumea, indiferent unde locuiește. Dacă Garmin trimite pașii tăi cu fusul orar greșit atașat, o parte din activitatea ta poate ajunge să fie contabilizată pentru ziua greșită în StepSmash, ceea ce ar face ca totalul din StepSmash să nu se potrivească cu ce îți arată ceasul pentru ziua respectivă.
Documentația Garmin sugerează că ceasul tău și Garmin Connect ar trebui să detecteze automat fusul orar corect, dar se pare că aici ceva nu se potrivește. Poți verifica setarea Upload Time Zone de aici?
Te rog să te asiguri că este setată pe fusul tău orar curent. În contul meu, Garmin afișează un avertisment că doar datele de activitate noi vor include fusul orar actualizat, deci este posibil ca asta să nu repare activitatea mai veche care a fost deja trimisă către StepSmash.
Dacă setarea e incorectă și o actualizezi, m-aș aștepta să vedem date noi sosind relativ repede după aceea. Asta ar trebui să ajute să confirmăm dacă de aici vine nepotrivirea.
StepSmash îți preia fusul orar din telefon și îl trimite înapoi către serverele noastre, dar momentan nu îl afișăm nicăieri în aplicație.
În acest moment îl folosim în principal pentru lucruri precum notificările push bazate pe timp. De exemplu, dacă vrem să-ți reamintim de tabla ta de Bingo zilnic la ora 17:00, folosim acel fus orar ca reamintirea să apară la 17:00 pentru tine, local.
Din moment ce ai putut confirma că Upload Time Zone din Garmin Connect arată corect, am trimis mai departe un e-mail către echipa de suport pentru dezvoltatori a Garmin Connect ca să văd dacă ne pot ajuta să explice de ce datele activității încă sosesc cu marcaje de timp care nu par să se potrivească cu fusul tău orar.
De obicei au răspuns destul de repede când i-am contactat în trecut, așa că voi actualiza acest thread de îndată ce primesc un răspuns sau am ceva nou de împărtășit.
Ei bine, asta a fost rapid. Ar vrea să te rog să confirmi că setarea orei de pe ceas este pe Auto, deoarece setarea manuală poate duce uneori la un comportament neașteptat.
tocmai am schimbat setările de pe manual pe automat și apoi am sincronizat Garmin-ul, dar acum Step Smash are deja peste 10 minute de când se sincronizează și încă merge lol
Se pare că schimbarea setării de fus orar a ceasului pe Auto a rezolvat problema.
Garmin trimite acum date noi cu offsetul corect de fus orar, în loc de GMT/UTC. Se pare că setarea a început să se aplice abia după ce Garmin a trimis o activitate nouă după miezul nopții, așa că datele tale de acum înainte ar trebui să arate corect în StepSmash.