Actualizarea Garmin Fitness este nesigură

Bună, echipă,

Mă confrunt cu o lipsă semnificativă de fiabilitate în frecvența actualizărilor datelor mele de fitness. În prezent folosesc un dispozitiv Garmin împreună cu aplicația Garmin Connect și am acordat toate permisiunile necesare pentru Stepsmash.

Periodic, actualizările din Garmin Connect către Stepsmash pot avea întârzieri de până la 20 de ore. În plus, aceste actualizări au loc adesea doar după deconectări și reconectări repetate ale aplicației mele Garmin în cadrul Stepsmash.

Bun venit în comunitatea StepSmash!

Observi că aceste întârzieri apar după ce ți-ai sincronizat deja Garmin cu Garmin Connect? Pașii, Minutele active și Distanța rămân mereu în urmă sau observi că unele dintre aceste metrici rămân la zi, în timp ce altele întârzie?

Am investigat și se pare că contul tău Garmin se actualizează o dată sau de două ori pe zi, ceea ce este cam ceea ce ne-am aștepta să vedem. Ceasurile Garmin, implicit, par să se sincronizeze cu Garmin Connect doar la fiecare 12–24 de ore, iar Garmin Connect trimite date noi către StepSmash după o sincronizare a ceasului.

Îți amintești cumva dacă ai verificat Garmin Connect pentru date noi în timp ce parcurgeai acești pași de depanare?

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.