Pasul meu Smash nu a sincronizat toți pașii din Samsung Health. Am resetat conexiunea și tot nu au fost sincronizați toți pașii. Toate permisiunile sunt acordate în aplicația Samsung și în Smash Steps.
Bun venit la StepSmash și îți mulțumim că ne-ai adus acest lucru în atenție.
Am câteva întrebări care ne vor ajuta să investigăm:
-
Când spui că nu s-au transferat toți pașii, te referi la faptul că Samsung Health afișează un număr de pași mai mare pentru ziua respectivă decât ceea ce StepSmash adaugă la jocul tău curent?
-
Folosești mai mult de un dispozitiv pentru a urmări pașii în Samsung Health?
-
Ce dispozitiv sau dispozitive folosești în prezent pentru a-ți urmări pașii?
Da, Samsung Health are mai mulți pași decât aplicația Smash. Folosesc ceasul pentru a număra pașii.
Lansarea noastră de la începutul săptămânii viitoare va include o posibilă remediere și o mulțime de jurnalizare suplimentară pentru a ne ajuta să restrângem orice probleme rămase.
Va încărca câțiva pași, dar pentru restul trebuie să mă conectez în aplicație mai des ca să îi transfer. Este atât de enervant, deoarece va încărca doar 20-30 de pași de fiecare dată când mă conectez.
Am un ceas Samsung și un telefon. La ce aplicație ar trebui să le conectez: Samsung Health sau Health Connect? Ambele funcționează, ambele transferă date, dar ambele sunt lente. Există vreo diferență între aceste aplicații?
Aplicația StepSmash trimite într-adevăr datele în segmente, dar de obicei nu este un proces lent. Samsung Health este una dintre integrările noastre cele mai populare și, la utilizatorii care o folosesc, nu am observat probleme majore. Când următoarea versiune a StepSmash va fi disponibilă săptămâna viitoare, jurnalele suplimentare pe care le-am adăugat în aplicație ne vor ajuta să determinăm ce se întâmplă în mod specific cu contul tău, astfel încât să putem afla cauza a ceea ce vezi.
În ceea ce privește Samsung Health vs. Health Connect, singura diferență majoră este modul în care sunt determinate Minute active. La sincronizarea din Samsung Health, Minute active sunt mapate direct la metrica Active Time din Samsung Health. La sincronizarea prin Health Connect, Minute active sunt calculate printr-o combinație de ritm cardiac, vârstă și ritm cardiac în repaus. Poți găsi o descriere completă a modului în care funcționează aici: How Active Minutes Work in StepSmash
Bună! Am aceeași problemă cu Samsung Health. Doar telefonul îmi înregistrează activitatea, nu am alte dispozitive. Am încercat să îl sincronizez prin setări în aplicația voastră și îmi spune că s-a sincronizat un număr aleatoriu de ore și activitate înainte să-mi actualizeze pașii. Conform Samsung, ieri am avut 4.000 de pași, dar Step Smash spunea că am avut 180. De fiecare dată când l-am sincronizat, numărul de pași se schimba și era mai mare/mai mic.
@edyta_s ați putea amândoi să completați acest formular Samsung Health Sync Issues
Pregătesc accesul la versiunea beta a următoarei versiuni de StepSmash, ca să putem testa posibilele remedieri înainte să fie puse la dispoziție pe scară mai largă. Această versiune include și jurnalizarea (logging) suplimentară despre care am menționat, care ne va ajuta să restrângem orice probleme rămase dacă remedierile incluse în build nu vizează zonele potrivite.
Ah, da, acel mesaj/alertă care apare după sincronizarea manuală este confuz. L-am eliminat deja din majoritatea celorlalte integrări de fitness și trebuie să-l eliminăm și din Samsung Health. Când StepSmash îți sincronizează datele de activitate, verifică mai întâi cu serverul ca să vadă cât de mult în urmă trebuie să meargă, iar apoi sincronizează suficient cât să „recupereze” până la momentul curent. Alerta pe care o vezi comunică doar ce s-a întâmplat pentru acea mică porțiune de timp.
Vă mulțumim foarte mult că ați răspuns solicitării noastre de testeri! I-am adăugat pe toți cei care au completat formularul în grupul nostru Google Play beta. Pentru a obține cea mai recentă versiune, va trebui să vă înscrieți (opt-in) aici și să urmați instrucțiunile: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stepsmash.app
Această versiune este destul de mare, însă pentru problema de sincronizare cu Samsung Health, în mod specific, am remediat o problemă legată de sincronizarea pașilor și am adăugat o cantitate semnificativă de logging în telemetria noastră de sincronizare pentru a ajuta la diagnosticarea oricăror probleme suplimentare din spatele pașilor lipsă care au fost raportați.
- După actualizare, vă rugăm să deconectați contul Samsung Health în StepSmash și apoi să-l conectați din nou. Acest lucru va declanșa o sincronizare completă, proaspătă, care ne va ajuta să determinăm dacă remedierea noastră a funcționat conform așteptărilor. Vă rugăm să rămâneți pe ecranul Fitness Accounts până când primiți alerta care indică faptul că contul dvs. Samsung Health s-a sincronizat complet.
- Verificați orice joc în desfășurare și vedeți dacă numărul de pași este acolo unde vă așteptați să fie. Dacă nu este, spuneți-mi numărul de pași pe care l-ați avut ieri și numărul de pași din ziua precedentă.
Cum funcționează sincronizarea Samsung Health pentru toată lumea de când a fost lansată versiunea 1.9.0?
O să închidem subiectul aici, pentru că ni se pare că am rezolvat toate bug-urile rămase legate de sincronizarea Samsung Health. Dacă mai vede cineva ceva nou, vă rugăm să deschideți un topic nou și ne ocupăm imediat!