Nu se poate sincroniza din cauza schimbării la ora de vară

Bun venit pe forumurile StepSmash!

De fapt, am remediat o versiune a acestei erori acum câteva săptămâni, când s-au schimbat ceasurile în Americi, dar se pare că aceasta este o altă variație a aceleiași probleme. Eroarea se află în SDK-ul Samsung, iar noi am găsit o soluție de ocolire din partea noastră.

Vom publica o altă remediere cât de curând putem. Îți mulțumim că ai raportat-o și că ne-ai atras atenția asupra ei.

Am identificat problema și avem o soluție pe drum!

1 Like

Am livrat remedierea pentru Samsung Health în StepSmash 1.9.1, iar odată ce Google Play aprobă lansarea, aceasta va fi disponibilă ca actualizare pentru dispozitivul dvs.

După ce faceți actualizarea, ne-ar plăcea să aflăm cum merg lucrurile. Dacă observați orice alte probleme la sincronizarea contului dvs. Samsung Health, vă rugăm să ne anunțați.

Vă mulțumim încă o dată că ne-ați adus acest lucru în atenție. Apreciem foarte mult. Ca un mic mulțumesc, am adăugat și timp suplimentar la abonamentul dvs. StepSmash+!

Hei, am actualizat la 1.9.1 și aplicația se blochează acum dacă încerc să o deschid.

Primesc acest ecran pentru o secundă, apoi se blochează.

Investigăm!

O altă versiune este pe drum! Încă încercăm să ne dăm seama cum a scăpat această problemă de testele noastre automate, dar vom aborda asta intern ca să nu se mai întâmple.

Totul e în regulă acum! Îți mulțumesc pentru răspunsurile prompte și pentru remediere!

Acum se poate sincroniza din nou :grin:

1 Like

Minunat! Mă bucur să aud :tada:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.