Bug-uri mici în provocări

Salut, las aici câteva bug-uri mici pe care le-am observat — nimic care să strice ceva, doar un pic enervant

• uneori, când intri într-un joc de bingo, toată activitatea disponibilă este setată la 0, chiar dacă primești notificare că ai un număr de plăcuțe pe care le poți întoarce; dacă închizi și dai refresh, după aceea funcționează. Cred că se întâmplă după sincronizarea activității
  • în provocarea de pași, ordinea jucătorilor și clasamentul nu se potrivesc cu numărul de pași (adaug mai jos o poză exemplu)

• asta e mai mult o sugestie, dar provocarea globală de pași pare să aibă o oră fixă de start, adică nu ține cont de fusurile orare: începe dimineața pentru unii, seara pentru alții și îi avantajează pe cei care încep dimineața :sweat_smile:

Am făcut treptat rollout la un feature flag care mută utilizatorii pe o conexiune live la server pentru datele de activitate, exact ca sincronizarea din unele integrări bazate pe cloud să se reflecte în timp real în clientul StepSmash, fără ca utilizatorul să fie nevoit să facă pull-to-refresh. Poți verifica dacă mai apare pe versiunea curentă (1.12.0)? Am actualizat niște dependențe pe acest flux care au fost livrate în versiunea respectivă și sunt curios dacă mai vezi probleme pe ultimul cod.

Probabil are legătură cu același set de schimbări. O să mă uit și scot un fix!

Asta a fost o decizie de design de la început, pentru că reproduceam exact experiența pe care o oferise anterior Fitbit. Totuși, mi se pare o sugestie interesantă și o să deschid un tichet intern ca să o urmărim. Fără promisiuni, desigur: arhitectura noastră actuală e destul de orientată spre provocări cu timp de start și de final fix, dar cred că se poate rezolva.

Adică, poate poți avea atunci mai multe provocări de bingo, cu ore de start diferite pentru SUA / UE :sweat_smile:

Deci cred că poate am luat asta ca și cum ai fi spus literalmente „provocarea de pași”, dar cred că te refereai la jocurile globale Bingo Blitz?

Ne-ar plăcea să ajungem în punctul în care putem face provocări pe regiuni așa, dar baza noastră de jucători e suficient de răspândită încât, cel mai probabil, am avea nevoie de mai mult decât doar o împărțire SUA/UE. Cred că ne-ar trebui un număr mai mare de jucători înainte să putem face asta cum trebuie.

Deocamdată, încercăm să ocolim problema rotind fusurile orare care au avantajul. Azi, Bingo Blitz are 4 ore de start posibile și va trece aleatoriu prin toate cel puțin o dată înainte să le repete:

02:00 UTC
08:00 UTC
14:00 UTC
20:00 UTC

O schimbare rapidă pe care am putea-o face ar fi să dublăm sau chiar să triplăm numărul de ore de start posibile, ca avantajul să se împartă puțin mai bine. Nu ar fi la fel de bine ca niște provocări cu adevărat regionale, dar ar putea ajuta între timp.

Ți s-ar părea o îmbunătățire?

Ambele au fost reparate :tada:

mi se pare ok, mă întreb ce părere ar avea ceilalți utilizatori