StepSmash versiunea 1.11.0

Lansarea StepSmash 1.11.0

Această lansare adaugă linkuri personalizate de invitare a prietenilor, face mai ușoară tranziția pentru membrii Fitbit către Google Health și, de asemenea, face sincronizarea cu aplicațiile de fitness mai fiabilă și rezolvă o serie de buguri.

Invită-ți prietenii cu propriul tău link

Acum poți crea un link personal de invitație din fila Prieteni și îl poți distribui oriunde.

• Atinge Creează și distribuie ca să generezi linkul și să-l trimiți prin Mesaje, aplicații sociale sau oriunde altundeva.
  • Când îl distribui, apare o previzualizare îmbogățită cu numele și avatarul tău, ca prietenii să știe că e de la tine.
  • Oricine îți atinge linkul ajunge la profilul tău și îți poate trimite o cerere de prietenie. Tu rămâi în control și accepți doar ce vrei.
  • Te-ai răzgândit? Poți recrea sau șterge oricând linkul din fila Prieteni. Linkul vechi nu mai funcționează nicăieri unde l-ai distribuit.

Mutarea Fitbit către Google Health

Google mută conexiunile aplicației Fitbit către o integrare Google Health mai nouă. Am adăugat un îndemn discret care te ajută să-ți actualizezi conexiunea, astfel încât datele tale Fitbit să continue să se sincronizeze cu StepSmash și să rămână în provocările tale.

Sincronizare mai fiabilă a datelor de fitness

• Am adăugat un indicator de încărcare ca să știi când StepSmash îți sincronizează datele de fitness.
  • Import retrospectiv mai fiabil al istoricului când conectezi Garmin.
  • Autentificarea Google îți permite acum să alegi dintre toate conturile tale Google.

Remedieri de buguri

• Am remediat problema din cauza căreia plăcuțele de bingo dispăreau pentru scurt timp în timpul animației de întoarcere pe Android.
  • Am remediat problema care împiedica derularea pe verticală pe unele ecrane de joc.
  • Am remediat un crash care putea împiedica încărcarea chatului.
  • Am remediat spațierea în plus de sub caseta de text a chatului.
  • Atingerea unei notificări de tipul "A apărut un Bingo Blitz" te duce acum acasă, unde te poți alătura, în loc de un ecran de joc gol.
  • Atingerea unei notificări nu mai redeschide același ecran la următoarea lansare a aplicației.
  • Invitațiile de joc în așteptare sunt acum curățate după ce se încheie un joc.