Lansare StepSmash 1.8.0

Lansare StepSmash 1.8.0

Funcționalități noi

• Localizarea aplicației

• StepSmash urmează acum limba dispozitivului tău. Aplicația și e-mailurile din aplicație sunt disponibile în engleză, germană și spaniolă. Am ales mai întâi germana și spaniola pe baza zonelor din care provin deja cele mai multe descărcări ale noastre.

• Am folosit traducere asistată de AI pentru a livra aceste localizări mai repede decât am fi putut altfel. Am făcut tot posibilul să păstrăm calitatea ridicată, dar unele formulări pot încă să sune ciudat sau să fie greșite. Dacă ești vorbitor nativ și observi ceva, te rugăm să ne spui: creează o postare cu o captură de ecran a textului (și o corecție sugerată, dacă ai una), iar noi o vom remedia într-o lansare ulterioară. Plănuim să adăugăm mai multe limbi după ce rezolvăm micile probleme.
    • Poți seta o limbă diferită doar pentru StepSmash folosind opțiunile de limbă per aplicație din iOS (Settings → Apps → StepSmash → Language) sau Android (Settings → Apps → StepSmash → Language).

• Fluxuri îmbunătățite pentru invitații

• Invitarea prietenilor la jocuri și acceptarea invitațiilor sunt mai simple și mai clare.

• Când o invitație a fost trimisă către un alt utilizator, iar utilizatorul nu a acceptat încă invitația, este acum marcat clar în ecranul de invitare a utilizatorilor că utilizatorul a fost deja invitat.

Remedieri de erori

• Invitațiile la jocuri și prieteni afișează acum avatarul corect al celui care invită, astfel încât să poți vedea cine te-a invitat.

• S-au corectat duratele incorecte pentru jocurile de pași Weekend Warriors și Workweek Hustle. Unele jocuri au fost create cu o durată de 7 zile în loc de 2 zile (Weekend) sau 5 zile (Workweek). Jocurile active afectate de acest lucru au fost corectate.

• S-a remediat o problemă din cauza căreia Apple Health putea opri sincronizarea în mod silențios atunci când în aplicație erau adăugate permisiuni noi sau când nu erau acordate toate permisiunile solicitate. StepSmash gestionează acum corect seturile de permisiuni parțiale sau în schimbare. Același comportament a fost îmbunătățit și pentru Health Connect pe Android.

1 Like

Actualizare Patch

Această actualizare over-the-air remediază o problemă rară de sincronizare cu Apple Health pentru utilizatorii al căror dispozitiv principal este un Apple Watch. În unele cazuri, noua funcție Active Minutes (introdusă în StepSmash Release 1.7.0) putea intra în conflict cu sincronizarea Apple Health Exercise Time și putea determina ca valoarea Active Minutes din jocurile Smash Bingo să fie afișată ca un număr negativ.