Linkul de share nu transmite nicio informație, îi duce pe utilizatori doar în App Store. Fără deeplinking

Salut! Când încerc să folosesc butonul Share din fila Friends, panoul de partajare apare cum ar trebui. Totuși, funcția de share trimite doar următoarele, fără nicio informație care să lege ID-ul utilizatorului pentru adăugarea ușoară a prietenilor. De asemenea, nu este implicat niciun deeplinking, așa că utilizatorii care au deja aplicația instalată sunt trimiși doar către App Store.

email utilizator: [email protected]

mediu: v1.10.2, iOS 18.6.2

Bine ai venit la StepSmash!

E ceva ce ne-am dorit să facem de ceva vreme, dar Apple face notoriu de dificilă implementarea deep linking-ului pentru instalările noi prin App Store. Există terți care oferă deep link-uri amânate, dar de obicei sunt legați de tehnologii invazive de urmărire pentru publicitate sau sunt incredibil de scumpe pentru o companie mică precum a noastră, iar noi ezităm să îi aducem pentru genul ăsta de lucru.

Deep linking-ul pentru cei care au deja aplicația instalată e simplu, dar ne îngrijorează că va fi confuz dacă un link de invitație personalizat funcționează doar în scenariile astea. Urmărim asta intern, iar planul actual este să construim o aplicație web subțire, mică, care să se ocupe de crearea contului și să accepte automat cererea de prietenie, înainte de a trimite utilizatorul în App Store ca să instaleze.

Google Play permite transmiterea informațiilor de linking prin Play Store în timpul instalării, așa că vom putea oferi o experiență complet fluidă pe dispozitivele Android.

Încă nu știu când va ajunge munca asta în vârful listei, dar sper să fie Soon™.

Am înțeles. Îți mulțumesc mult pentru răspunsul detaliat. M-am înscris ieri la primul meu challenge și e o bucurie enormă să am din nou asta în viața mea, mai ales fiindcă pot concura și cu prietenii mei care folosesc alte dispozitive. Îți mulțumesc din suflet! :slight_smile:

1 Like

Îți mulțumim pentru vorbele frumoase! Eu și soția mea ne-am distrat tare mult reluând și noi provocările. Atât de mulți oameni trecuseră pe alte dispozitive, încât era funcția pe care ne-o doream cel mai mult, imediat după provocările în sine.

Ne bucurăm că îți place timpul petrecut aici!