StepSmash se confruntă în prezent cu o performanță degradată legată de un furnizor upstream. Lucrăm pentru a restabili serviciul la 100% și vom oferi o actualizare când vom avea mai multe informații.
Actualizare 2026-03-25T14:13:00Z : Observăm o revenire la normal a serviciului
StepSmash ar trebui să fie acum din nou complet funcțional.
Mai devreme astăzi, o actualizare de mentenanță de rutină efectuată de furnizorul nostru de baze de date a făcut ca discul care stă la baza uneia dintre bazele noastre de date principale să fie redimensionat prea aproape de nivelul său existent de utilizare. Apoi, furnizorul a trecut automat acea bază de date în modul doar în citire, ceea ce a împiedicat StepSmash să proceseze orice operațiune care necesita scrierea de date.
Ca urmare, utilizatorii s-ar putea să fi întâmpinat dificultăți la sincronizarea activității trackerului, la întoarcerea plăcilor sau la efectuarea de modificări în conturile lor.
Odată ce am identificat cauza, am mărit manual dimensiunea discului afectat. Acest lucru a readus baza de date într-o stare sănătoasă și a restabilit funcționarea normală a serviciului.
Am parcurs acest proces de mentenanță de multe ori fără să observăm acest comportament. Ca măsură de follow-up, vom monitoriza mai atent spațiul liber disponibil pe disc (headroom) pentru bazele de date după actualizările furnizorului, astfel încât să putem detecta și corecta mai rapid probleme similare.