Am observat de ceva vreme că minutele mele active apar în StepSmash după sincronizare, iar apoi, câteva minute mai târziu, se scad.
În unele cazuri, îmi arată inițial că am o piesă nouă de întors — însă când intru pe tabla de joc văd cum minutele active se schimbă și scad.
În sfârșit am reușit să fac un screenshot care arată că am o piesă disponibilă — însă când intru pe tablă nu mai este nicio piesă disponibilă, deoarece minutele active s-au redus brusc.
Am lansat ieri o remediere pentru asta. StepSmash calculează Minutele din Zona Activă pe baza datelor de ritm cardiac pe care ni le trimite Garmin și, dacă acele date nu sunt disponibile, revine la o estimare mai grosieră bazată pe pași. O nepotrivire de fus orar de partea noastră a însemnat că, pentru o parte din fiecare zi, o sincronizare Garmin nu reușea să găsească datele de ritm cardiac, chiar dacă le aveam, așa că scria temporar în schimb estimarea bazată pe pași. Câteva secunde mai târziu, următoarea sincronizare de la Garmin găsea datele și punea la loc valoarea corectă — asta era „săritul” pe care l-ai văzut.
Dacă vezi astfel de comportamente pe viitor, te rugăm să ne anunți și vom mai arunca o privire!