Nu pot vedea placa după cea mai recentă actualizare

Nu-mi pot vedea tabloul după cea mai nouă actualizare.

smashstep se deschide, dar când dau click pe tabloul curent se deschide secțiunea despre cum să folosești aplicația.

Nu există niciun buton pentru a sări peste introducere și a merge la tabloul curent.

1 Like

Hei @david_b!

Poți închide tutorialul noului joc glisând în jos pe el. Dacă parcurgi slide-urile (pentru Smash Bingo sunt cam 5), slide-ul tutorialului se va închide automat și apoi nu va mai apărea din nou pe viitor.

Vom adăuga un buton de „Sari” în următoarea versiune a StepSmash pentru a clarifica acest proces, ne pare rău pentru confuzie!

1 Like

La fel și la mine, cred că există un buton verde pe care trebuie să dai click ca să intri în joc, dar e atât de jos, sub ecran, încât nu se poate da click pe el :woman_shrugging:

Am văzut răspunsul tău abia după ce postasem. Da, glisarea în jos funcționează :+1::+1:

Refacem chiar acum unele dintre aceste elemente pentru a îmbunătăți această experiență, deoarece am constatat și câteva probleme cu ecranele atunci când dimensiunea textului este mărită la dimensiuni mai mari. O vom livra imediat ce este gata!

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.